Valuta:  
FAQ

1. Kan ik vertrouwen om te winkelen op deze website?
Veel mensen zijn bezorgd over de veiligheid van online transacties. Wij kunnen u verzekeren van de veiligheid van de scheepvaart op onze website, alsmede de kwaliteit van de verkochte producten. Het is veilig om hier te winkelen, we niet doorgaan met uw betalingsgegevens op de website hebben na het winkelen. We hebben ook niet uw persoonlijke gegevens niet aan andere partijen.

2. Is mijn persoonlijke gegevens veilig?
Ja, op voorwaarde dat de informatie alleen worden gebruikt voor het maken van juridische documenten met betrekking tot de transactie en voor levering.

3. Is het veilig om mijn creditcard te gebruiken?
Het is veilig om met uw credit card. Omdat onze secure socket layer (SSL)-software is de industrie standaard en de beste software voor e-commerce transaction.It zal versleutelen uw creditcardnummer en de gedetailleerde informatie.

4. Kan ik ruilen of een bestelling annuleren?
Wanneer een bestelling wordt verzonden naar ons van onze site, hebben we de neiging niet te wijzigen of annuleren van uw bestelling. De bestelling wordt automatisch verwerkt zodra u klikt op "check out". U kunt contact met ons opnemen met onze klantendienst als u wenst om een verandering te maken zodra u wilt wijzigen. Echter, als gevolg van het bovenstaande kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling zal worden gewijzigd. Wij sturen de producten na uw bestelling bij ons in een paar uur.

5. Hoe lang het zou duren om het product te leveren nadat de betaling heeft plaatsgevonden?
Wij leveren uw product binnen 2 werkdagen na transactie of over de geschatte leverdatum genoemd door u in het bestelformulier, indien deze later valt.

6. Als de bestelling verloren gaat tijdens het transport?
Wij leveren de bestelling opnieuw als deze is verloren tijdens het transport.

7. Wat zijn uw betalingscondities?
Wij aanvaarden de volgende kredietkaarten rechtstreeks met onze accountmanager: Visa, Master Card etc. Voor de eerste keer dat klanten, Zorg ervoor dat u uw bestelling te plaatsen naar uw factuuradres, of we zullen uw transactie te weigeren.
We hebben ook bestellingen die betaald worden via Western Union en overboeking, Als u wilt betalen door hen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een van de warmste en meest geprefereerde soorten jassen die elke mannen en dames willen deze gelegenheden kan eventueel worden de juiste donsjack . Deze winter kledingstukken bieden een andere combine van gezellige warmte , pluche comfort, en oogverblindende ontwerp dat je niet aankomt al door al via de standaard fleece truien en dikke wollen truien . Als het warmte en comfort die u zou willen , geef gewoon een van die jasjes een keer te proberen . De hedendaagse juiste donsjacks komen binnen van een volledige brede aantal stijlen , plus ze hebben niet allemaal dat omvangrijke blik die je zou kunnen anticiperen op dit type van het gezellige product van kleding . Donzen winterjassen komen binnenkant van heel een paar variaties en kan het beste bovenkleding voorkeur voor zeer een paar individuen. Te kunnen reinigen beneden , moet u het meeste uit een wassen versnelling die geen centrum versnelling voor roterende kleding heeft , omdat dit zou kunnen schaden of ruïneren uw jas te maken . je zou juist moeten gaan om wat wasserette gedurende een uitrusting aan te komen met op de noodzaak van de centrale as , als je spullen bij woning niet past bij de bill.After wassen , genieten van alle ongewenste consumptie van water uit de buurt van je jas bezit van een handdoek , plaats dan de jas al door de droger voor slechts 5 minuten , rond de instelling techniek . zodra het drogen klaar is , na te denken over het uit voor de apparatuur en de regio rond de schone vlakke ondergrond .