Valuta:  
Betaling

Nu, we accepteren credit card, Paypal, Western Union .

1. Credit Card gebruik

Als we niet in staat zijn om uw credit card te verwerken, kijk dan om ervoor te zorgen u de juiste kaartnummer en de vervaldatum, en dat de facturatie naam en het adres die u hebt ingevoerd overeenkomt met uw creditcard precies. Neem contact op met uw creditcardmaatschappij als het probleem aanhoudt.

Uw creditcard wordt niet in rekening worden gebracht totdat de bestelling wordt verzonden en wordt gedebiteerd in de valuta van de bestelling.

2. veiligheid

Uw aankopen worden uitgevoerd in een volledig beveiligde omgeving, de bankgegevens die u indient via.

Een van de warmste en meest geprefereerde soorten jassen die elke mannen en dames willen deze gelegenheden kan eventueel worden de juiste donsjack . Deze winter kledingstukken bieden een andere combine van gezellige warmte , pluche comfort, en oogverblindende ontwerp dat je niet aankomt al door al via de standaard fleece truien en dikke wollen truien . Als het warmte en comfort die u zou willen , geef gewoon een van die jasjes een keer te proberen . De hedendaagse juiste donsjacks komen binnen van een volledige brede aantal stijlen , plus ze hebben niet allemaal dat omvangrijke blik die je zou kunnen anticiperen op dit type van het gezellige product van kleding . Donzen winterjassen komen binnenkant van heel een paar variaties en kan het beste bovenkleding voorkeur voor zeer een paar individuen. Te kunnen reinigen beneden , moet u het meeste uit een wassen versnelling die geen centrum versnelling voor roterende kleding heeft , omdat dit zou kunnen schaden of ruïneren uw jas te maken . je zou juist moeten gaan om wat wasserette gedurende een uitrusting aan te komen met op de noodzaak van de centrale as , als je spullen bij woning niet past bij de bill.After wassen , genieten van alle ongewenste consumptie van water uit de buurt van je jas bezit van een handdoek , plaats dan de jas al door de droger voor slechts 5 minuten , rond de instelling techniek . zodra het drogen klaar is , na te denken over het uit voor de apparatuur en de regio rond de schone vlakke ondergrond .