Valuta:  
Scheepvaart &Tracking

1. Scheepvaart

 

Gebied

Tijd

 Airmail

 United States, Canada

 10-15 werkdagen

 Australia, New Zealand, Singapore

 10-11 werkdagen

 United Kingdom, France, Spain, Germany,Netherlands, Japan, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Norway, Portugal, Sweden,Switzerland

 10-15 werkdagen

 Italy, Brazil

 10-25 werkdagen

 Other countries

 10-15 werkdagen

 EMS

6-10 werkdagen om de hele wereld

 DHL/UPS

 4-8 werkdagen

2. Tracking

Een verzendbevestiging wordt naar u gemaild zodra uw gekochte product is verzonden, die u zal toestaan ​​om de status van uw zending online kan volgen.

Als u niet helemaal tevreden bent of als er een discrepantie met uw bestelling, bewaar alle documentatie en verpakking en direct contact met ons opnemen door het sturen van een e-mail of klik op Online Support voor hulp.

Een van de warmste en meest geprefereerde soorten jassen die elke mannen en dames willen deze gelegenheden kan eventueel worden de juiste donsjack . Deze winter kledingstukken bieden een andere combine van gezellige warmte , pluche comfort, en oogverblindende ontwerp dat je niet aankomt al door al via de standaard fleece truien en dikke wollen truien . Als het warmte en comfort die u zou willen , geef gewoon een van die jasjes een keer te proberen . De hedendaagse juiste donsjacks komen binnen van een volledige brede aantal stijlen , plus ze hebben niet allemaal dat omvangrijke blik die je zou kunnen anticiperen op dit type van het gezellige product van kleding . Donzen winterjassen komen binnenkant van heel een paar variaties en kan het beste bovenkleding voorkeur voor zeer een paar individuen. Te kunnen reinigen beneden , moet u het meeste uit een wassen versnelling die geen centrum versnelling voor roterende kleding heeft , omdat dit zou kunnen schaden of ruïneren uw jas te maken . je zou juist moeten gaan om wat wasserette gedurende een uitrusting aan te komen met op de noodzaak van de centrale as , als je spullen bij woning niet past bij de bill.After wassen , genieten van alle ongewenste consumptie van water uit de buurt van je jas bezit van een handdoek , plaats dan de jas al door de droger voor slechts 5 minuten , rond de instelling techniek . zodra het drogen klaar is , na te denken over het uit voor de apparatuur en de regio rond de schone vlakke ondergrond .